تبلیغات
•❤ஜ بهار زندگی ஜ❤• - ஜ نکات مهم آشپزی ஜ

•❤ஜ بهار زندگی ஜ❤•
نویسندگان
امکانات وب
https://t.me/sweet_home_shoppingg

دانلود آهنگ جدید

لینک دوستان
پیوندهای روزانه

- از بین بردن بوی غذا: اگر خانه شما از بوی غذا پرشده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند و یا دود خاکشیراستفاده کنید. با دودکردن دارچین هم می توانید بوی غذا را کاملا از بین ببرید. علاوه بر آن، دود اسفند باعث ضدعفونی کردن محیط هم می شود.
- نکته ای درمورد زودپز: همیشه درنظر داشته باشید که نباید هرگز روی زودپزی که تازه خاموش کرده اید آب بریزید، زیرا هم خطرناک است و هم این کار باعث می شود، زود پز تبدیل به دیر پزشود و دیگر غذا را زود نپزد!
-یک دستگاه بخار پز درخانه: برای ساختن این دستگاه، بر روی یک قابلمه آبکش قرار دهید. سپس مقداری آب در قابلمه بریزید (به میزانی که آبکش با آب برخورد نکند) حالا هر ماده ای را که می خواهید بخار پز کنید، روی آبکش قرار دهید. اجاق گاز را روشن کنید تا موادغذایی شما بخارپز شود.
- جلوگیری از آهک زدن کتری و سماور: کافی است چند دانه گوش ماهی در کتری یا سماور قراردهید، تا آهک موجود در آب را جذب کند.
- جلوگیری از سیاه شدن ظروف آلومینیومی: هنگام پختن حبوبات داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید; با این کار هم ظرف شما سفید می ماند و هم طعم حبوبات بهتر می شود.
- جداکردن نان شیرینی از قالب: اگر نان شیرینی از قالب جدا نمی شود، یک پارچه را داخل آب خیلی داغ فرو کنید و دور قالب شیرینی بپیچید و چند دقیقه صبر کنید; نان شیرینی به راحتی از قالب جدا خواهد شد.
- بریدن پنیر: برای اینکه پنیر بهتر بریده شود، از کارد کند استفاده کنید. راه دیگر آن این است که کارد را کمی گرم کنید و سپس پنیر را برش دهید. راه دیگر این است که از یک نخ تمیز و ضخیم مثل نخ عمامه استفاده کنید. دو طرف نخ را بگیرید و از بالا تا پایین قالب پنیر بکشید. پنیر به صورت صاف بریده می شود.
- نکاتی در مورد عسل شکرک زده: اگر عسل شما سفت شده و در ضمن سفید شده یا به اصطلاح شکرک زده و دیگر قابل استفاده نیست، می توانید عسل را در دیزی یا ظرفی که در آن محکم بسته می شود بریزید، به صورتی که آب داخل آن نشود. حال ظرف بزرگتر دیگری بردارید و داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون ظرف بگذارید. اگر فکر می کنید که ظرف عسل وارونه می شود یا تکان می خورد، یک جسم سنگین روی آن بگذارید تا ثابت بماند. حالا اجاق گاز را روشن کنید تا آب جوش بیاید. با بخار آب، عسل به حالت اولیه برمی گردد و مطمئن باشید که دیگر تا تمام شدن عسل شکرک نمی زند.
- پخت غذا با حرارت ملایم: اگر شما هم از جمله خانم هایی هستید که عقیده دارید اگرغذا با حرارت ملایم پخته شود خوشمزه تر است، لازم است بدانید که گاهی این روش، نتیجه دلخواه ندارد. به عنوان نمونه اگر می خواهید گوشت یا مرغ را با حرارت کم بپزید، ابتدا قطعات گوشت را در روغن تفت دهید، تا طلایی شود واطراف آن تغییر رنگ دهد. سپس آن را روی حرارت ملایم بپزید. با طلایی کردن گوشت، لایه سرخ شده محافظی برای قسمت های دیگر گوشت می شود و از له شدن آن جلوگیری می کند. کافی است قطعات گوشت را در تابه گود یا قابلمه بچینید و آب را به آن اضافه کنید، تا یک چهارم ضخامت قطعات گوشت آب باشد. سپس با درجه حرارت متوسط در ظرف در باز یا نیمه باز بپزید. گاهی نیز گوشت ها را زیرو روکنید و در صورت لزوم آب به آن اضافه کنید.
- جلوگیری از وارفتن کوفته: برای اینکه کوفته های شما در آب از هم نپاشد، قدری آرد و تخم مرغ به آن بیفزایید و حرارت آتش را زیاد کنید.
- اگر فلفل غذا زیاد شد: اگرفلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت.
- اگر حبوبات بی نمک شد: اگرحبوبات شما بی نمک شد هرگز نمک خشک روی آن نریزید ; بلکه مقدار نمک مورد نیاز را در آبجوش حل کنید، سپس داخل حبوبات پخته بریزید. نمک به همه جای حبوبات می رسد.
- پخت بهتر ماکارونی: چند قاشق غذاخوری روغن و آبلیمو داخل ظرف ماکارونی در حال جوشیدن بریزید. همچنین می توانید چند قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی اضافه کنید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.
- خوشمزه تر شدن دلمه برگ مو: برای بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشنی تمرهندی مخلوط با آب استفاده کنید.
- راهی برای بهتر رنگ دادن زعفران: برای اینکه زعفران شما بهتر رنگ بدهد می توانید درون یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده بریزید و دو قاشق غذاخوری آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید و داخل قابلمه ریختید استکان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید. با دم کشیدن برنج، زعفران هم دم می کشد و بهتر رنگ می دهد.
- راهی برای تشخیص سوسیس تازه: انگشت سبابه را برروی سوسیس فشار دهید، بعد از برداشتن انگشت اگر بر روی سوسیس جای انگشت نماند، سوسیس تازه است.
- استفاده از سویا در برنامه غذایی: 500 گرم سویا را درون آب خیس کنید. بعد از چند ساعت که سویاها کاملا خیس شدند آنها را چرخ کنید. سپس با 500 الی 1000 گرم گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. و حالا آنها را بسته بندی کنید و داخل فریزر قرار دهید. با این کار سویا طعم گوشت چرخ کرده را به خود می گیرد و به راحتی می توانید از آن برای پخت غذا کمک بگیرید. در ضمن درخرج خانه هم کمک شایانی کرده اید.
- چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی: متاسفانه بسیاری از خانم ها بعد از خردکردن گوجه فرنگی برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی که این کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است. در ضمن همین آب سفید مانع فاسدشدن رب می شود. برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه فرنگی را داخل ظرف استیل بجوشانید. روی ظرف رب، کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند.
- خوشمزه تر شدن کوکو سبزی: برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی، از گردوی خرد شده و زرشک استفاده کنید; کوکوی شما بسیارخوشمزه می شود.
- سریع تر جوش آمدن آب: اگر عجله دارید و می خواهید آب سریع تر جوش بیاید، کمی نمک به آن اضافه کنید.
- سریع جوش آمدن آب سماور: اگر می خواهید آب سماور زودتر جوش بیاید، ابتدا سماور را تا نیمه آب کنید. بعد از گرم شدن، بقیه آب را داخل سماور بریزید.
- راحت خارج شدن نمک از نمک پاش: برای اینکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود، می توانید چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بریزید.


منبع  www.ebtekarnews.com/Ebtekar/News.aspx?NID=6483
درباره وبلاگ

بنام خدایی که هرچه داریم ازاوست
وهرچه نداریم به مصلحت اوست.
من بهار،آفریده کردگار،وجودخودرا
ازهستی بخش جهان مدیونم،من
عاشق زیبایی ها وهرآنچه خداوند
آفریده هستم،زیراهرآنچه ازمحبوب
باشد زیباست .دراینجـا آمــده ام
تاباهموطنان فهیمم بیشتر آشنا شویم
و صحبت هایی بی ریـا و نشاءت
گرفته ازدلمان وازخودمان داشته باشیم
درب خانه مان به روی همه ی شما
عزیزان بـازاست و منتظرنـگاه های
زیبای شما هستیم امیدوارمــــــ
دوستای خوبی واسه هم باشیم.
درضمن میخوام به دوستان
عزیزعرض کنم که تمام چیزهایی
که دروبلاگم مشاهده میکنیــــد
ازدلنوشته وشعرودکلمه ها همه ازمادرعزیزم هستش
واونایی که توسط من نوشته شده اسم خودم را زیرش نوشته ام ((نوسط بهار))
البتــه غیــراز(صحفات جانبی)وحدیث ها
امیدوارم لذت ببریـــــــد
نظرهم یادتون نره ان شاءالله همیشه برقرارباشید.
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :